orientatiebijeenkomst 'Leer-Gang Euritmie in het sociale leven'

Op woensdag 6 maart 2019 zullen Annemarie Ehrlich en Mar-Lin Schut belangstellenden informeren over de nieuw te starten Leer-Gang Euritmie in het sociale leven. Deze leergang is een initiatief van Annemarie Ehrlich, Monica Mees en Mar-Lin Schut.

Centraal in deze driejarige leergang staan het scholen van het eigen instrument met behulp van oefeningen uit de euritmie, het ontwikkelen van vaardigheden voor het sociale leven (waarnemen, luisteren, bewustwording en zelfstandigheid) en het ervaarbaar maken van de werkzaamheid van de levenskrachten in de euritmie, noodzakelijke kwaliteiten als compensatie voor de digitale wereld waarin wij leven.

De leergang zal bij voldoende deelnemers (minimaal 24) na de zomer van 2019 van start gaan.
Naast de inhoudelijke informatie is er de mogelijkheid om een oefening te beleven en gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor verdere info: zie Agenda
spreken & praktische mensenkennis - 3 workshops

Je manier van spreken, kun je daar dan wat aan doen?

Caroline Bruggemans en Mar-Lin Schut geven 3 workshops spreken & praktische mensenkennis. Er wordt gewerkt met oefeningen, literatuur en vragen van de deelnemers.

Voor praktische info: zie Agenda
Mar-Lin Schut interviewt

Mar-Lin Schut houdt dit najaar drie interviews. In oktober ontving zij de 90-plusser Annemarie Ehrlich. De ongeveer 50 aanwezigen werd een blik geschonken op de gebeurtenissen rond de maanknopen in haar leven, afgewisseld met een paar mooie liedjes van Eric van der Toorn.

Het interview met Annemarie zal een vervolg krijgen op woensdag 21 november wanneer het publiek ruim de gelegenheid krijgt om mee te bewegen. Zij zal ingaan op vragen van de aanwezigen. Hiernaast zal ze oefeningen met de zaal doen, zoals ze al tientallen jaren doet in binnen- en buitenland vanuit het Instituut voor Eurythmie in Werkgebieden.

Op woensdag 12 december interviewt Mar-Lin Volkert Engelsman, directeur van Eosta. Volkert heeft dit jaar de duurzame troonrede gehouden en stond in 2017 op nummer 1 in de duurzame top 100 van Trouw. Het vraaggesprek met kunstzinnige intermezzi gaat over leven en werk: Hoe loopt het lot?

voor praktische info: zie studio Agenda
<< Vorige 1 2 Volgende >>