PERS
REACTIES

Veel gedichten en muziek op één podium

donderdag 19 maart 2009 - Den Haag Centraal

Veel gedichten en muziek op één podium

Doen de namen als Andreus, Girondo, Pfeijffer, Tellegen, Hermans, Schmidt, Kusato uw dichtershart sneller kloppen? Zou je deze en vele andere gerenommeerde en talentvolle dichters samen op één podium willen horen? Spreekkunstenaar Mar-Lin Schut biedt in samenwerking met het Enesco Quartet de mogelijkheid om op een bijzondere manier naar hun gedichten te luisteren.

T I M  H U N D M A N


Lees meer...Ik val voor een gedicht, niet voor een dichter

maart-april 2009 - Euritmie-muziek-theater-krant

'Ik val voor een gedicht, niet voor een dichter'

C A R L A   D E   V R I E SZe zuigt woorden op, ze proeft ze, keert ze binnenstebuiten. Op zoek naar de werkelijke betekenissen. Om vervolgens dat woord zelf te laten spreken. Het woord is onderdeel van haar passie, het maken van ‘poëziemuziektheater’. Een gesprek met Mar-Lin Schut.Lees meer...'Je bent zo mooi anders'

januari 2009 - 't lopend vuurtje

'Je bent zo mooi anders'

S A S K I A  J O N G E N S


DOOR SPRAAKMAKEND LINNERIC PRODUCTIES IN THEATER AAN HET SPUI

"Je bent zo mooi anders" is poëzie-muziektheater, van een grote originaliteit. De avondvullende voorstelling is verrassend voor zowel de muziekkenner, als de gedichtenliefhebber, als de totaal onbevangen toeschouwer. Dat werd mij in ieder geval toevertrouwd. Ik werd nieuwsgierig naar de Duinoorders achter deze productie en mocht een gesprek hebben met Mar-Lin Schut van Spraakmakend en Vladimir Mendelssohn, altviolist.
<< Vorige 1 2 Volgende >>